Veckostugan 2B

Information

48 Kvadratmeter stuga med bästa läget & utsikt över hela sjön!

Sovrum 1: Dubbelsäng ,platt-tv, radio och bra tilltagna förvaringsutrymme
Sovrum 2: Våningsängar 120 cm + 90 cm ,radio och bra tilltagna förvaringsutrymme bakom stora spegelglas dörrar
Allrum med bäddsoffa för 1-2 personer, platt-tv, radio, internet . Allrummet erbjuder även kök med nya vitvaror liksom ugn/häll, microugn liksom matbord med panoramavy genom öppningsbara dörrar ut mot verandan som sträcker sig hela långsidan av stugan där det finns cafebord och stolar, Några trappsteg nedanför stugan ligger en stor möblerad veranda med solpergola, matplats och solsängar. Utsikten över sjön och alla soltimmar vid soligt väder gör denna stugan till personalens favoritplats på anläggningen.

OBS: Veckobokning Söndag till Söndag gäller för bokning av stugan. Incheckning från kl 16 00 avresa fram till kl 11 00 Djurfri stuga

Klicka för Video

………………………………………

Fritidsstuga 2A

Information

Fritidsstuga nr 2A är en av våra mer lyxiga stugor på anläggningen (Personalens favorit stuga) är helt nyrenoverad med nytt kök och nytt badrum. Stugan erbjuder panoramafönster med sjöutsikt från vardagsrum (bäddsoffa) och sovrum (dubbelsäng). Den är utrustade med wc, dusch, kallt & varmt vatten och har induktionshäll/ugn, micro och kylskåp/frys. Köksutrustning ingår. Tv, bäddsoffa och musikanläggning i umgängesrummet., värme/kyla via en värmepump.
En möblerad veranda med tak ger utsikt över sjön med förmiddags & eftermiddagssol. Ta med picknick korgen och njut av vår gemensamma relaxbrygga som ligger på kvällssolsidan ute på sjön. Grillplatser inkl ved finns i anslutning till sjön eller så kan ni låna kolgrillar till Er stuga.Gratis wifi i anslutning till servicebyggnaden.

Fritidsbyn har även en stor vedeldade bastu med panoramavy direkt nedanför stugan anslutning till stugan. Se våra övriga tillval på bokningsidan.

En rundtur

OBS: Bokar du flera dagar i rad eller en vecka, kommer dygnspriserna att rabatteras, med upp till 20%. Detta sker med automatik under bokningen.

Scroll to Top