Toppstugan

Information

Toppstugan har två bäddar.

Toppstugan (robust timmerstuga) ligger centralt på anläggningen och har närhet till servicebyggnaden med wc, dusch , tvätt & diskmöjligheter. Stugan erbjuder en möblerad veranda med tak och utsikt över sjön med morgon & förmiddagssol. Stugan är utrustad med kylskåp, kokplattor, Micro, vattenkokare, tv och radio. En våningssäng ger utrymme för 1 eller 2 personer (par) och ytterligare en person i överbädden.

Dricksvatten finns ett stenkast nedanför stugan. Ta med picknick korgen och njut av kvällssolen på vår gemensamma relaxbrygga ute på sjön. Grillplatser med ved finns i anslutning till sjön eller så kan ni låna kolgrillar till Er stuga. Gratis wifi i anslutning till servicebyggnaden.
Mer än ett dygns bokning ger automatiskt rabatt på bokningssidan.

En rundtur

Bilder på toppstugan

Fritidsstuga 2

Information

Fritidsstuga nr 2 är en av våra mer lyxiga stugor på anläggningen (Personalens favorit stuga) är helt nyrenoverad med nytt kök och nytt badrum. Stugan erbjuder panoramafönster med sjöutsikt från vardagsrum (bäddsoffa) och sovrum (dubbelsäng). Den är utrustade med wc, dusch, kallt & varmt vatten och har induktionshäll/ugn, micro och kylskåp/frys. Köksutrustning ingår. Tv, bäddsoffa och musikanläggning i umgängesrummet., värme/kyla via en värmepump.
En möblerad veranda med tak ger utsikt över sjön med förmiddags & eftermiddagssol. Ta med picknick korgen och njut av vår gemensamma relaxbrygga som ligger på kvällssolsidan ute på sjön. Grillplatser inkl ved finns i anslutning till sjön eller så kan ni låna kolgrillar till Er stuga.Gratis wifi i anslutning till servicebyggnaden.

Fritidsbyn har även en stor vedeldade bastu med panoramavy direkt nedanför stugan anslutning till stugan. Se våra övriga tillval på bokningsidan.

En rundtur

OBS: Bokar du flera dagar i rad eller en vecka, kommer dygnspriserna att rabatteras, med upp till 20%. Detta sker med automatik under bokningen.

Bilder på fritidsstuga 2

Scroll to Top