Fritidstugor >4 bäddar

Fritidsstuga 1,3,4

Information

Stuga 1, 3 och 4 har alla fyra bäddar.

Fritidshusen har stora härliga panoramafönster med sjöutsikt, Stugorna är utrustade med dricksvatten, kokplattor, köksutrustning, köksbord, kylskåp, Micro, vattenkokare, Tv, Radio inkl stor möblerad veranda med tak.
Servicebyggnad ligger nära med bland annat wc, dusch & tvättstuga .

OBS: Bokar du flera dagar i rad eller en vecka, kommer dygnspriserna att rabatteras, och du får veckopriser. Detta sker med automatik under bokningen.

En rundtur:

En möblerad veranda ger förutsättning för några fina dagar här på Tallbacken fritidsby.


Fritidsstuga 2

Information

Fritidsstuga nr 2 är en av våra mer lyxiga stugor på anläggningen (Personalens favorit stuga) är helt nyrenoverad med nytt kök och nytt badrum. Stugan erbjuder panoramafönster med sjöutsikt från vardagsrum och sovrum (dubbelsäng). Den är utrustade med wc, dusch, kallt & varmt vatten och har induktionshäll/ugn, micro och kylskåp/frys. Köksutrustning ingår. Tv, bäddsoffa och musikanläggning i umgängesrummet., värme/kyla via en värmepump.
En möblerad veranda med tak ger utsikt över sjön med förmiddags & eftermiddagssol. Ta med picknick korgen och njut av vår gemensamma relaxbrygga som ligger på kvällssolsidan ute på sjön. Grillplatser inkl ved finns i anslutning till sjön eller så kan ni låna kolgrillar till Er stuga.Gratis wifi i anslutning till servicebyggnaden.

Fritidsbyn har även en stor vedeldade bastu med panoramavy direkt nedanför stugan anslutning till stugan. Se våra övriga tillval på bokningsidan.

En rundtur:

OBS: Bokar du flera dagar i rad eller en vecka, kommer dygnspriserna att rabatteras, med upp till 20%. Detta sker med automatik under bokningen.

Bilder på stuga 2: